dimarts, 29 d’octubre del 2013

Treballem durant la Setmana Grisa de la UdG




Aquesta setmana grisa està sent molt profitosa pel nostre grup. Hem intentat avançar feina tenim les entrades de futurs possibles, de què vivim, com és i com ha canviat planificades i a mig redactar. 

Per l’apartat com és hem fet dos croquis de la ciutat de Figueres des del Castell de Sant Ferran, ara haurem de triar quin creiem més adequat dels dos per així penjar-lo al bloc.

Per altra banda, hem fet cas als comentaris que ens van escriure durant la coavaluació els altres grups i hem afegit diferents imatges sobre Figueres per tal que representi més a la ciutat. 

dijous, 24 d’octubre del 2013

De què vivim?



Avui hem completat l'entrada de De què vivim?, hem buscat molta informació sobre Figueres a l'idescat i sobre quin és el sector econòmic més important de la zona. Sabíem que el sector terciari tenia una gran importància a l'Alt Empordà, però ens ha sorprès que arribi a ser el 80% del PIB de Figueres. 

Hem volgut afegir varies gràfiques perquè creiem que és molt més vistós i que així els nens i nenes poden obtenir informació en un sol cop d'ull i acabar d'entendre 

dimecres, 16 d’octubre del 2013

Comencem a omplir el bloc



La tasca d'avui ja és més visible ja que hem omplert la pàgina d'objectius. A més d'especificar quins són els objectius del bloc, hem fet una petita presentació del grup (els nostres noms, a quin curs estem i el correu electrònic on trobar-nos). Estem valorant afegir una fotografia de nosaltres perquè el bloc sigui més personal i es pugui posar cara a tots els components, però de moment no en tenim cap de totes quatre.

Per acabar hem remanat quins gadgets hi ha disponibles i hem afegit algun quadre de text i els enllaços a altres blocs a la dreta (aquests últims no es poden veure perquè no sabem les adreces dels altres blocs. 

dijous, 10 d’octubre del 2013

Ja tenim el nostre bloc!

Avui hem fet feina d'aquella que no llueix tant, ja que hem hagut de registrar una nova adreça de correu electrònic per tal de fer el bloc: figueressocials@gmail.com.

A més hem creat les sis pàgines obligatòries del bloc, d'aquesta manera ja teniem l'estructura prèvia feta i tot està una mica ubicat.

Hem escollit un disseny molt colorit i artístic en referència a Salvador Dalí (ja que aquest forma part de la història de Figueres) però més endavant tornarem a valorar si aquest disseny és el més adequat pel públic a qui va adreçat el bloc.