dimecres, 16 d’octubre del 2013

Comencem a omplir el bloc



La tasca d'avui ja és més visible ja que hem omplert la pàgina d'objectius. A més d'especificar quins són els objectius del bloc, hem fet una petita presentació del grup (els nostres noms, a quin curs estem i el correu electrònic on trobar-nos). Estem valorant afegir una fotografia de nosaltres perquè el bloc sigui més personal i es pugui posar cara a tots els components, però de moment no en tenim cap de totes quatre.

Per acabar hem remanat quins gadgets hi ha disponibles i hem afegit algun quadre de text i els enllaços a altres blocs a la dreta (aquests últims no es poden veure perquè no sabem les adreces dels altres blocs. 

1 comentari:

  1. Les components del grup considerem que aquest bloc es força atractiu, ja que té uns colors molt vius, però creiem que per nens/es de 2n de primària no els atrauria tant.
    L'eslògan ens sembla que està encertat, ja que és cert que Figueres no només és art i cultura, si no que té altres vessants importants.
    L'estètica general del bloc és força senzilla i entenedora. Creiem i recomanem que principalment poseu una fotografia de Figueres per donar-la a conèixer i que la idea de posar una fotografia vostra és bona, però aconsellem que la poseu com un gadget extra.
    Pel què fa als objectius pensem que podrien ser una mica més concrets.
    Així doncs el disseny del bloc en general és senzill i fàcil de navegar-hi, pel que permet que sigui un recurs de fàcil accés pels infants.

    Esperem que us puguem ajudar a millorar el vostre bloc!

    Atentament
    palafolls3@gmail.com

    ResponElimina