dilluns, 25 de novembre del 2013

Coavaluacions dels Companys


Hola a tots i totes,

Durant el cap de setmana hem estat mirant els blocs dels companys de Palamós, Hostalric i Sant Gregori. Aquest matí hem fet una posada en comú per tal de comparar les diferents visions dins el grup, unificar criteris i de pas fer les corresponents entrades al bloc de cadascú. 


Esperem que la coavaluació pugui ajudar als nostres companys/es i també esperem les nostres!

dijous, 21 de novembre del 2013

Ja tenim les pestanyes completades!


Hola a tots, 

Avui les quatre autores del bloc estem molt contentes perquè veiem que la feina feta queda reflectida en el bloc. Les pestanyes de Com és? de què vivim? com ha canviat? i futurs possibles ja estan completades i segons el nostre parer compleixen els requisits que marca la guia del bloc. 

Ara ens queda esperar que els nostres companys de classe ens coavaluïn el nostre bloc i ens facin algun suggeriment de les coses que podem millorar. 


dilluns, 18 de novembre del 2013

El video del Bloc


Hola a tots, 

ahir vam gravar els vídeos sobre Figueres, hem volgut estructurar-lo en diferents temàtiques: 
  • Comerç i Mercats
  • Educació
  • Transport
Ara només ens queda la feina d'editar les imatges (que serà força) i obtenir un producte que expliqui clarament la història de Figueres en els últims vuitanta anys. 

Per tal de cercar informació sobre Figueres hem entrevistat a diverses persones d'aquesta ciutat, per així tenir una informació de primera mà. El testimoni d'aquesta gent ha estat una manera diferent i més amena de conèixer la història de la ciutat. 

dijous, 14 de novembre del 2013

De què vivim?


Avui ja hem introduït les dades de l'apartat De què vivim? i ja tenim força enllestit la resta d'apartats així que en breu podrem publicar la resta d'entrades.

Aquest treball ens està comportant molta feina de recerca i síntesi d'informació, a més estem invertint moltes hores per tal d'obtenir un bon resultat, esperem que tot aquest esforç es vegi un cop finalitzats els primers apartats.


diumenge, 3 de novembre del 2013

Tota una setmana de profit




Definitivament tenir una setmana per fer feina ens ha anat molt bé, tot i que encara ens queda molta feina per fer tenim enllestits alguns apartats com  futurs possibles i de què vivim. A més, ja tenim encarrilada la videoexplicació que hem de fer sobre Figueres, inclús tenim “fitxats” algun dels personatges que apareixeran al vídeo.


A partir d’ara haurem de començar a escriure a les entrades definitives per així poder-nos centrar en preparar les activitats didàctiques.