dijous, 21 de novembre del 2013

Ja tenim les pestanyes completades!


Hola a tots, 

Avui les quatre autores del bloc estem molt contentes perquè veiem que la feina feta queda reflectida en el bloc. Les pestanyes de Com és? de què vivim? com ha canviat? i futurs possibles ja estan completades i segons el nostre parer compleixen els requisits que marca la guia del bloc. 

Ara ens queda esperar que els nostres companys de classe ens coavaluïn el nostre bloc i ens facin algun suggeriment de les coses que podem millorar. 


1 comentari:

  1. Des de la Vila de Gràcia us felicitem per la feina feta! És un gran bloc. Tot i així ens agradaria recomanar-vos algunes millores:

    Com a punt general, hauríeu de suprimir els interrogants de les pestanyes.

    En l'apartat de "com és" seria interessant que senyaléssiu en el croquis algun edifici o lloc important que s'hi trobi. En la pestanya "de què vivim" els gràfics no es veuen massa bé, si pot ser pengeu-los una mica més grans.

    Finalment, trobem que el vídeo està molt bé i és molt entenedor, però repetiu alguna informació, l'apartat de transport el final queda tallat i la part de comerç no se sent bé en comparació a la resta. A més a més, creiem que és innecessària tanta informació al mateix apartat que el vídeo, estaria bé que féssiu un resum, la informació que s'ha de saber l'hauríeu d'explicar únicament al vídeo.

    Però tot i així es veu que heu fet una bona feina i us animem que seguiu treballant així!

    Anna Colomer, Paula Daniel i Clàudia Padrós.

    ResponElimina