dijous, 12 de desembre del 2013

Ja tenim totes les Activitats!


Ja hem penjat totes les activitats, i quan diem totes volem dir fins i tot la quarta!! Hem tingut molts problemes de format, ja que cada cop que entràvem les diferents activitats se'ns desmontaven la resta, es posaven en majúscules, es borraven... però al final ens hem ensortit prou bé!

Esperem que us agradin les nostres activitats, i que us siguin de servei, n'hi ha que són extrapolables a altres poblacions i altres que són exclusivament pensades per Figueres. 

Si teniu alguna aportació no dubteu en fer-nos-la arribar. 

3 comentaris:

  1. Hola,
    Pel que fa als aspectes formals, aquest bloc, és visual i té un disseny adequat per els alumnes de primària. La lletra és entenedora, no hi ha faltes ortogràfiques i és coherent. Tot i això creiem que podria tenir un fons més atractiu.
    Compleix els requisits demanats per aquesta pràctica, ja que hi ha tots els apartats que es demanaven. Aquests, estan ben organitzats, i dins de cada un d’ells hi ha la informació corresponent. Pel que fa als gadgets, n’hi tenen un, que és un rellotge.
    Les activitats didàctiques d’aquest bloc són significatives. Creiem que són d’interès per l’alumnat, perquè els ajuda a saber més del poble de Figueres. A més són funcionals, perquè es poden aplicar a la realitat. També són reflexives, fan pensar i reflexionar als alumnes sobre el que estan treballant i són adequades per a l’edat que proposen.
    La informació que hi ha dins del bloc és interessant, clara i concreta, i és original. Els textos són coherents i estan ben organitzats.
    Respecte a les actituds, han portat el diari al dia. Han anat posant els problemes que han tingut i també tot el que han anat fent durant la creació del bloc.
    Per tant, l’avaluació global d’aquest bloc és molt positiva, degut a que trobem que és un bloc molt enriquidor. Com a futures mestres, utilitzaríem aquesta unitat didàctica per a tenir més informació sobre aquest poble. La nota que nosaltres proposem és un 8.

    www.cassadelaselva14.blogspot.com.es

    ResponElimina
  2. Hola companyes!!
    Pel que fa als aspectes formals d'aquest bloc, podem dir que el disseny s'adapta totalment al infants d'Educació Primària, està ben organitzat i no presenta faltes d'ortografia. Aquest bloc presenta tots els requisits de la pràctica i afegeix gadgets útils (rellotge, arxiu del bloc, blocs de companys...). El disseny és d'elaboració pròpia, molt bé!
    Pel que fa a les activitats, algunes són significatives pels alumnes i funcionals pel mestre. És molt original la número 4, una noia demana informació i els alumnes l'han d'ajudar, ens ha agradat! Les activitats fan reflexionar els alumnes tot incentivant el pensament crític, i són adequades a l'edat dels infants.
    La informació és clara i concreta, la majoria de la informació és personal i conté elements visuals que faciliten la seva lectura.
    L'avaluació global d'aquest bloc és postivia ja que compleix l'objectiu inicial i principal del bloc referent a entendre i reflexionar sobre el municipi de Figueres. Es pot comprovar la vostra actitud de superació i treball constant.
    Creiem que aquest bloc seria totalment factible d'utilitzar a l'aula. Us mereixeu un 8'5!

    Moltes felicitats i molt bona feina noies!!

    http://saltsocials.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. Bones companyes!
    A continuació farem l'avaluació del vostre bloc:
    - Pel que fa als aspectes formals, creiem que el disseny del bloc s'adapta als nens d'Educació Primària si parlem del Cicle Superior, si estigués dirigit a Cicle Inicial o a Cicle Mitjà creiem que el disseny hauria de ser més infantil.
    Tot i així, es distingeix perfectament la lletra del fons, s'agraeix ja que permet fer una bona lectura de totes les entrades.
    Un altre aspecte positiu és que els apartats estan ben ordenats i hi apareixen gadgets.

    -Pel que fa a les activitats didàctiques són significatives i per tant vivencials, no només això, sinó que també les trobem molt originals. Són adequades a l'edat dels infants i fan reflexionar.

    -La informació és clara i concisa amb suports visuals que ajuden a l'adquisició d'aquests coneixements.

    -Finalment, l'avaluació global d'aquest bloc és positiva ja que compleix l'objectiu d'aquesta pràctica (permet entendre i reflexionar sobre la ciutat de Figueres).
    Mostra una bona actitud i treball constant ja que podem observar diverses entrades al diari.
    Per tot això, creiem que la vostra nota és un 8!

    Molt bona feina companyes! Ens ha agradat molt el vostre bloc!

    ResponElimina